Bli medlem

Bli_medlem_bilde

Hva skal til for å bli medlem?

Kr1 Kr2 Kr3

Hva skal til for å bli med på tur?

Send en mail til post@visionforall.no med navn, adresse, telefonnummer og mailadresse, så sender vi deg en giro. Eller gå til kontaktsiden vår, og send oss informasjon eller spørsmål der.

Vi trenger optikere og andre interesserte som kan jobbe intensivt og gratis i noen uker i et utviklingsland. Hvert prosjekt finansieres av innsamlede midler fra de personene som skal delta i prosjektet. Pengene samles inn fra bedrifter, stiftelser, fond, legat, organisasjoner og privatpersoner. Pengene dekker reiser, kost og losji. Vanligvis betales disse kostnadene av reiselederen underveis. Vision For All dekker normalt ikke kostnader til turistaktiviteter, vaksinasjoner og medisiner.

De siste årene har vi arrangert to arbeidsprosjekt i året, Eritrea på våren og Peru på høsten. På sikt ønsker vi å utvide med å arbeide flere steder. For å få være med på en arbeidsreise må man være medlem av Vision For All Norge.

Tre måneder før avreise må man betale inn en egenandel på kr. 1.500,- Disse pengene får man ikke i retur dersom man ikke blir med på turen. Totalt må alle samle inn kr. 15.000 til sin egen tur, egenandelen er inkludert.  Får du inn mer enn kr. 15.000,- kan du velge å sette dette på din konto for senere turer eller gi pengene til organisasjonen. Dette må klareres med bidragsyterne først. Velger du å sette penger på en egen konto, må disse benyttes innen 3 år. Er ikke pengene benyttet til tur innen 3 år tilfaller pengene organisasjonen.

Overskudd for turen går til organisasjonen, eventuelle merkostnader ut over kr. 15.000,- dekkes av Vision For All Norge.
Før turen må man delta på minst 3 arbeidsdager som forbereder prosjektet. Dette innebærer å vaske, sortere, måle og pakke briller som skal brukes på arbeidsprosjektet.

De to siste årene har vi vært så heldige å få fullfinansiert arbeidsprosjektene våre til Eritrea. Deltagerne på disse turene har derfor kun betalt inn en egenandel på kr. 1.500,- i tillegg til å delta på minst 3 arbeidsdager som forbereder prosjektet.

Send briller

Briller kan sendes eller leveres til din nærmeste Brilleland butikk.

Vår addresse er

Vision For All
Bjerkealleèn 40
0487 Oslo